“Regelmatig is Julia nog terug geweest naar de Jonge helden academie in verband met leuke activiteiten die werden georganiseerd. “

Mijn man Jos is via zijn werk op een tussenjaar beurs geweest. We zijn toen met Julia eerst naar een open dag geweest in Utrecht (breekjaar) waar een tussenjaar kon worden gevolgd. Het was erg duur en niet flexibel, het was een half jaar of een jaar dat je het tussenjaar moest volgen. Dit sprak ons niet aan. Daarna kwamen we uit bij de Jonge helden academie. We werden daar ontvangen op een persoonlijke en prettige manier door Rogier van Aanholt. Rogier heeft een prettige, rustige uitstraling.

Wij en Julia dus ook, voelden ons gelijk erg op ons gemak. Het was leuk om te zien hoe Rogier het woord tot Julia richtte en daardoor duidelijk liet merken dat het om Julia ging. Er was geen haast en we voelden geen enkele druk.

De manier van communiceren was erg respectvol en Rogier voelde goed aan waar Julia behoefte aan had. Het voelde erg goed en wij dachten ‘dit past bij Julia’, een rustige, respectvolle benadering, het gevoel dat je mag zijn wie je bent. Het is een kleinschalige organisatie en het persoonlijke kan daardoor ook gegarandeerd worden.

Wanneer het doel behaalt wordt, dan kun je besluiten om te stoppen. Ook kun je terugkomen en weer instromen als je daar behoefte aan zou hebben. Het is meer dan het zoeken naar de juiste studiekeuze, het is een soort huiskamergevoel, een stukje persoonlijke vorming. Een veilige basis waarop je kunt terugvallen.

Julia heeft haar doel bereikt. Ze heeft een studiekeuze gemaakt die bij haar past. Regelmatig is Julia nog terug geweest naar de Jonge helden academie in verband met leuke activiteiten die werden georganiseerd. Als Julia vragen heeft of ergens mee zit dan mag ze altijd contact opnemen, wat ontzettend fijn is voor haar. Het evaluatiegesprek met Rogier was ook heel goed. Het was duidelijk dat Rogier dit werk met hart en ziel doet.

Ben jij ook benieuwd wat de Jonge Helden Academie voor jou kan betekenen?

Plan Kennismaking
×
Klik hieronder om te Whatsappen met Jonge Helden Academie.
×