De Jonge Helden Academie is er voor jou

Your best step forward!

Je wilt een goede keuze voor jouw toekomst maken. Jouw studie of baan is daar onderdeel van. Maar eigenlijk heb je nog geen idee wat je nu écht wilt. 

Geen stress, wij snappen je als geen ander. De Jonge Helden Academie helpt mensen al jarenlang met het maken van hun ‘best step forward’.

Voor wie is de Jonge Helden Academie?

De Jonge Helden Academie is er voor iedereen tussen de 16 en 26 jaar die het lastig vinden om goede keuzes te maken voor jouw toekomst. Samen met jou ontdekken we wat bij je past!

Je twijfelt over je studie- of baankeuze

Met onze persoonlijke begeleiding ben je in goede handen. Wij hebben al tientallen jonge helden geholpen met het maken van goede keuzes.


Je bent toe aan een frisse blik van buitenaf

Wij zijn ervaren in het omgaan met ‘gezeur’ van ouders en familie (die dat met de beste bedoelingen doen) om je te helpen een keuze te maken.


Je wilt dit jaar uitzoeken wat je nu écht wilt

Het programma van de Jonge Helden Academie kun je prima combineren met je werk of andere bezigheden in jouw tussenjaar.

Jonge helden samen brengen – dat is ons doel!

De eerste dag bij de Jonge Helden Academie was meteen al goed. Ik was zeker niet de enige die het nog niet wist! Door de talent scan kwam ik erachter waarom sociaal werk niet bij me paste en vooral ook waarom ik bepaalde dingen juist goed kon of waarom iets niet mijn ding was. 

Celine

De Jonge Helden Academie helpt je stap voor stap en geeft jou ook alle ruimte hiervoor. Het is een plek waar niks moet en waar jij de kans krijgt om jezelf te ontplooien zonder enige druk of invloed van de buitenwereld. Hierdoor heb ik mijn doelstelling weten te bereiken, namelijk het vinden van mijn nieuwe studie.

Jesse

De middelbare school vond ik altijd al verschrikkelijk. Voor mijn gevoel leerde ik dingen waar ik later toch niks mee ging doen. Dit tussenjaar bij de Jonge Helden Academie heeft me laten zien dat ik weer zin heb om te gaan studeren. Iets leren wat ik leuk en interessant vind is helemaal niet zo erg.

Hilde


Van 16 tot 26 jaar

Je bent tussen de 16 en 26 jaar en weet niet zo goed hoe je nu goede keuzes maakt voor jouw toekomst. Het team van de Jonge Helden Academie helpt jou bij het maken van de juiste keuzes.


Een passie voor het vak

Het traject bij de Jonge Helden Academie is gebaseerd op bewezen testen en strategieën, maar vooral met een luisterend oor. Je bent bij ons thuis in een team van professionals met een passie om mensen zoals jij verder te helpen.


Persoonlijke aanpak

Het programma van de Jonge Helden Academie bestaat uit een fijne structuur die jou duidelijkheid geeft over wie je bent, wat je wilt en waar je goed in bent. Zo helpen we jou met onze persoonlijk aanpak bij het maken van de juiste keuze.

Benieuwd wat de Jonge Helden Academie voor jou kan betekenen?

Plan een volledig vrijblijvende kennismaking met ons in en ontdek het zelf.

  Stap 1: Programmakeuze

  Ik meld


  Locatie


  Ik wil graag kennismaken met het programma:


  Stap 2: Persoonsgegevens


  Stap 3: Waar ken je de JHA van?

  Veelgestelde vragen over de Jonge Helden Academie.

  Hoe werkt het?
  Na je aanmelding word je door ons teruggebeld om een gratis en vrijblijvende kennismaking in de plannen wanneer het jou uitkomt. Dat kan online of bij ons op kantoor.

  Wanneer kan ik starten?
  Je kunt het hele jaar door instromen bij ons! Je werkt in groepen, maar wel in je eigen tempo. 

  Waarom bestaat het?
  Steeds meer studenten twijfelen of ze wel de juiste keuze voor studie of werk maken. Wij bieden je handvaten en helpen je bij het kiezen van jouw ‘best step forward’!

  ×
  Klik hieronder om te Whatsappen met Jonge Helden Academie.
  ×