“Na een paar maanden het traject te hebben doorlopen bij de JHA en mijzelf beter leren gaan kennen, heb ik mijn studie gevonden: Social Work aan de HAN. “

Toen ik mijn middelbare school op mavo niveau had afgerond, ben ik een opleiding gaan volgen op het MBO. Ik heb toen de keuze gemaakt om Media Vormgeving te gaan studeren, omdat dat mij simpel weg ‘wel’ leuk leek. Tijdens de opleiding kwam ik er achter dat, ondanks dat de richting mij enorm aantrok, de opleiding anders in elkaar zat dan dat ik dacht. Na drie jaren de opleiding gevolgd te hebben met diepe zuchten, ben ik uiteindelijk geslaagd en vele ervaringen rijker. Maar toen, “wat moet ik nu gaan doen?” was de vraag.

Na mijn eerste tussenjaar wist ik het nog niet en ging mijn tweede tussenjaar in. Op dat moment kwam ik in contact met de Jonge Helden Academie en voelde mij eigenlijk gelijk op mijn plek, maar was sceptisch over het traject. “Kunnen deze mensen mij wel echt helpen?”, “Hoe kan ik hier nou mijn studie mee vinden?” waren dingen die ik mij afvroeg. Nou, de antwoorden op mijn vragen heb ik zeer zeker gekregen, want ja!, deze mensen konden mij helpen en ja!, met de hulp van dit traject heb ik mijn studie gevonden.

Na een paar maanden het traject te hebben doorlopen bij de JHA en mijzelf beter leren gaan kennen, heb ik mijn studie gevonden: Social Work aan de HAN. Niet alleen heeft de JHA mij geholpen aan een studie, ze hebben mij een veilige plek aangeboden waar ik kon zijn wie ik ben en ze hebben mij een kans geboden om mijzelf in rust en vrijheid te kunnen ontdekken en ontwikkelen. Ik ben enorm dankbaar.

En oh, wat was het een leuke groep!!

Ben jij ook benieuwd wat de Jonge Helden Academie voor jou kan betekenen?

Plan Kennismaking
×
Klik hieronder om te Whatsappen met Jonge Helden Academie.
×