“Mick en Rogier hebben mij zo goed mogelijk geholpen. Dat is ze gelukt door samen met Rogier de scan door te nemen. De spelletjes en vraagstukken met Mick waren interessant en zo kon ik dieper op mijn eigen kwaliteiten ingaan.”

Ik had een groot vooroordeel over de JHA ik had verwacht dat het een klasje was en dat je elke keer weer een opdracht kreeg van wat je die dag moet gaan doen. dat is het dus totaal niet je komt binnen rustig beetje praten over je week en dan langzaam gaan we beginnen, elke keer stel je zelf je eigen doel en dan is het idee dat je dat dan ook haalt. Dat is niet altijd gemakkelijk maar dat zien ze wel aan je en dan vragen ze je of ze je kunnen helpen.

Ik had van mezelf niet verwacht dat ik er zonder twijfel graag naar Nijmegen ging om weer aan mijn toekomst te werken. Dus dat betekent voor mij dat het een veilige en leuke sfeer is om te komen en dat is iets wat voor mij belangrijk is. De scan was het belangrijkste wat ik hier heb geleerd, het werd ineens meer duidelijk hoe ik in elkaar zit. Ik had er eerlijk gezegd minder van verwacht en het is boven mijn verwachtingen uitgestegen.

Mick en Rogier hebben mij zo goed mogelijk geholpen. Dat is ze gelukt door samen met Rogier de scan door te nemen. De spelletjes en vraagstukken met Mick waren interessant en zo kon ik dieper op mijn eigen kwaliteiten ingaan.

Ben jij ook benieuwd wat de Jonge Helden Academie voor jou kan betekenen?

Plan Kennismaking
×
Klik hieronder om te Whatsappen met Jonge Helden Academie.
×