“Als je zelf nog niet zeker bent over je studiekeuze dan kan ik ten zeerste een tussenjaar met studiekeuzebegeleiding van de Jonge Helden Academie aanraden.”

De Jonge Helden Academie was voor mij een behulpzaam en gezellig traject waarbij ik meer over mijzelf en mijn studiekeuze te weten ben gekomen.

Ik ben nu meer bewust over hoe ik ben en waarom ik bepaalde dingen denk of doe, waardoor ik tijdens mijn tussenjaar meer sociaal en zelfstandig ben geworden.

Voordat ik aan de Jonge Helden Academie begon dacht ik eraan om mogelijk een studie in de economische sector te gaan volgen, door de Jonge Helden Academie ben ik echter daarnaast ook naar andere richtingen en studies gaan kijken waar ik eerst nog niet eens aan had gedacht! Hierdoor ben ik tot mijn uiteindelijk studiekeuze gekomen, bij een studie waar ik van tevoren nog niet naar had gekeken.

Als je zelf nog niet zeker bent over je studiekeuze dan kan ik ten zeerste een tussenjaar met studiekeuzebegeleiding van de Jonge Helden Academie aanraden.

Ben jij ook benieuwd wat de Jonge Helden Academie voor jou kan betekenen?

Plan Kennismaking
×
Klik hieronder om te Whatsappen met Jonge Helden Academie.
×