“Ik heb de Jonge Helden Academie ervaren als een thuishaven voor zelfontdekking. Je begint ook met vragen zoals “wie ben ik eigenlijk?” “wat wil ik?” en “waar wil ik heen?.”

Ik heb de Jonge Helden Academie ervaren als een thuishaven voor zelfontdekking. Je begint ook met vragen zoals “wie ben ik eigenlijk?” “wat wil ik?” en “waar wil ik heen?”. Ook stel je samen een doel, wat wil je bereiken bij de Jonge Helden Academie? Als je deze chronische vragen toch enigszins beantwoord hebt ga je verder met het behalen van je doelstelling.

Om deze doelstelling te bereiken helpt de JHA je stap voor stap en geeft het jou ook alle ruimte hiervoor. Het is een plek waarin je niks wordt opgelegd en waar jij de kans krijgt om jezelf te ontplooien zonder enige druk of invloed van de buitenwereld. Met de Jonge Helden Academie heb ik mijn doelstelling weten te bereiken, namelijk het vinden van een nieuwe studie (fysiotherapie) waarmee ik in september kan gaan starten.

Als extraatje kreeg ik een bord vol zelfkennis en werd ik beter in het maken van doordachte en goede keuzes voor mijzelf. Daarnaast is het altijd gezellig en heb ik erg veel gelachen tijdens bijvoorbeeld de lunch.

Ben jij ook benieuwd wat de Jonge Helden Academie voor jou kan betekenen?

Plan Kennismaking
×
Klik hieronder om te Whatsappen met Jonge Helden Academie.
×