“De Jonge Helden Academie is voor mij een plek geweest om mezelf te kunnen zijn, een nieuw doel te vinden en weer aan de slag te gaan met iets wat ik echt leuk vind. JHA, bedankt!”

Van December tot en met april heb ik rondgelopen op de Jonge Helden Academie. Toen ik begon had ik een diploma in sociaal werk, geen idee wat ik ermee moest en een drang om een nieuw doel op te stellen om weer ergens naartoe te kunnen werken. Ik wist dat sociaal werk niets voor mij was maar wat het dan wel moest zijn probeerde ik al 4 jaar lang te verzinnen. Ik kwam er maar niet op, ik dacht ook dat ik de enige was die er maar niet achter kon komen. Iedereen om me heen had zulke grootste plannen!

De eerste dag bij de Jonge Helden Academie was meteen al goed. Ik was zeker niet de enige die het nog niet wist! Door de talentscan kwam ik erachter waarom sociaal werk niet bij me paste en vooral ook waarom ik bepaalde dingen juist goed kon of waarom iets niet mijn ding was. Door vele gesprekken te voeren met Rogier en Mick, en alle andere JHA’ers leerde ik mezelf kennen en kreeg ik steeds meer motivatie. Ik had al een tijd een passie voor fotografie ontwikkeld en de opluchting was groot toen de anderen me lieten realiseren: “waarom niet!?”. Ik kan nu met trots zeggen dat ik dankzij de JHA mezelf beter heb leren kennen, mede JHA’ers mocht leren kennen en dat ik in september ga beginnen aan een nieuw avontuur: een opleiding fotografie!

Ben jij ook benieuwd wat de Jonge Helden Academie voor jou kan betekenen?

Plan Kennismaking
×
Klik hieronder om te Whatsappen met Jonge Helden Academie.
×