Na een hectisch eerste jaar had ik mijn propedeuse Voeding en Diëtetiek behaald. Het doorzetten en niet toegeven aan mijn twijfels over mijn studiekeuze had vruchten afgeworpen. Maar ja, wat nu? Ik wist dat ik niet op mijn plek zat, maar ik wist ook niet wat ik wel wilde doen. Dus besloot ik door te gaan met mijn studie. Maar aan het einde van het tweede jaar kon ik er niet meer omheen: ik wilde stoppen met mijn studie.

Ik wilde me richten op mijn persoonlijke ontwikkeling en kwam zo terecht bij de Jonge Helden Academie. Tijdens mijn helden traject leerde ik ontzettend veel over mezelf en anderen. Ik kwam erachter dat ik nog niet verder wilde studeren maar wilde gaan werken. Daarnaast merkte ik dat de energie en de visie van de Jonge Helden Academie heel goed bij mij passen, wat ervoor heeft gezorgd dat ik ook na mijn traject betrokken wilde blijven. Inmiddels ben ik als coach werkzaam en laat ik via sociale media zien wat de Jonge Helden Academie te bieden heeft.

Ik ben er van overtuigd dat iedereen waardevolle (levens)lessen kan leren tijdens het helden traject. Daarom zet ik mij in om mensen in contact te brengen met de Jonge Helden Academie en ze vervolgens te begeleiden bij het maken van hun beste vervolgstap.

Functies: Coach, social media manager
Taken: Coachen/opleiden, social media, workshops

 

Matthijs spreken? Dat kan!

E: matthijs@jongeheldenacademie.nl

×
Klik hieronder om te Whatsappen met Jonge Helden Academie.
×