Na een hectisch eerste jaar had ik mijn propedeuse Voeding en Diëtetiek behaald. Het doorzetten en niet toegeven aan mijn twijfels over mijn studiekeuze had vruchten afgeworpen. Maar ja, wat nu? Ik wist dat ik niet op mijn plek zat, maar ik wist ook niet wat ik wel wilde doen. Dus besloot ik door te gaan met mijn studie. Maar aan het einde van het tweede jaar kon ik er niet meer omheen: ik wilde stoppen met mijn studie.

Ik wilde me richten op mijn persoonlijke ontwikkeling en kwam zo terecht bij de Jonge Helden Academie. Tijdens mijn helden traject leerde ik ontzettend veel over mezelf en anderen. Ik kwam erachter dat ik (nog) niet verder wil studeren maar mijn eigen bedrijf wil starten. Daarnaast merkte ik dat de energie en de visie van de Jonge Helden Academie heel goed bij mij passen, wat ervoor heeft gezorgd dat ik ook na mijn traject betrokken wilde blijven. Nu laat ik via sociale media zien wat de Jonge Helden Academie te bieden heeft en deel ik mijn kennis en ervaringen met studenten tijdens workshops.

Ik ben er van overtuigd dat iedereen waardevolle (levens)lessen kan leren tijdens het helden traject. Daarom zet ik mij in om zo veel mogelijk mensen in contact te brengen met de Jonge Helden Academie.

Functies: Social Media Manager
Taken: Social Media, grafisch ontwerpen, workshops

 

Matthijs spreken? Dat kan!

E: matthijs@jongeheldenacademie.nl

×
Klik hieronder om te Whatsappen met Jonge Helden Academie.
×