Hoi! Ik ben Mara en werk met veel plezier bij de Jonge Helden Academie als coach. Mijn studieloopbaan ging niet meteen perfect. Toen ik 16 was deed ik mijn havo examen en moest ik een studiekeuze maken die de rest van mijn toekomst ging bepalen… Dacht ik toen.

Ik begon met Bedrijfskunde op het hbo, maar binnen een maand was ik daar alweer weg. Mijn studiekeuze was namelijk gebaseerd op een paar wankele argumenten. Niemand had mij verteld of geleerd hoe je nou een goede studiekeuze maakt. Toen ik mij ging oriënteren op studies kreeg ik de indruk dat het een soort middelbare school 2.0 zou worden, maar dan moeilijker. Het was ook niet in me opgekomen dat niet (meteen) gaan studeren ook een optie was. Kortom, echt goed onderzoek naar alle mogelijkheden en mijn keuze had ik niet gedaan. Mijn tweede studiekeuze Learning and Development in Organisations was veel passender. Hier heb ik dan ook mijn diploma voor gehaald.

Nu ik mensen begeleid, en zelf een studie achter de rug heb, begrijp ik pas wat er komt kijken bij het maken van een goede keuze. Dat begint bij jezelf leren kennen en eindigt met een stevige onderbouwing van meerdere argumenten die niet op twee handen te tellen zijn. Aangezien ik zelf heb ervaren hoe het is om te twijfelen over je ‘toekomst keuzes’ en ik niet geloof in uitspraken als “ik ben lui/ongemotiveerd dus ik kan niks” doe ik het werk wat ik doe.

Ik sta bekend om mijn energieke en enthousiaste houding. Ik doe mijn werk met een goede dosis luchtigheid en humor, toch ben ik serieus en doelgericht op de momenten dat het nodig is. Daarnaast ben ik erg competitief wanneer het gaat om de potjes tafeltennis die we hier spelen.

Twijfel jij ook over jouw beste volgende keuze en durf je een tafeltennis battle aan te gaan? Kom dan zeker een keer bij ons langs en wie weet mag ik jouw coach zijn.😊

Functie: Coach
Taken: Coachen/opleiden

Mara spreken? Dat kan!

E: mara@jongeheldenacademie.nl

×
Klik hieronder om te Whatsappen met Jonge Helden Academie.
×