Met een veterstrik diploma, middelbare school diploma, proefpoging Bedrijfskunde, HBO diploma Learning and Development (bijna) en wat zelfkennis op zak mag ik eindelijk beginnen met het grote mensen leven. Gelukkig wel op een toffe plek met leuke collega’s inclusief baan die past bij wie ik ben, wat ik kan en waar ik energie en plezier uit haal.

Ook voor mij duurde het even voordat ik uitgevogeld had wat ik nou wou doen voor een studie en werk. Op school, studie en bijbaantjes waren er momenten dat ik met volle enthousiasme ergens voor ging en daarna thuis kwam met een lach. Helaas waren er ook periodes met momenten die me vooral energie kostte en geen plezier gaven. Wanneer ik terug blik op de momenten waar ik enthousiast en energiek was had het altijd te maken met dat ik meer had geleerd over het menselijk gedrag, mensen had geholpen met een goed gesprek, of voor een groep mensen een presentatie of training had gegeven. Richting het einde van mijn studie besefte ik dat ik graag trainer/coach wou worden!

Als coach bij de JHA wil ik ook jou helpen bij het vinden van een studie of baan die vaker energie geeft dan dat het energie kost. Mijn missie is om iedereen op de juiste plek te krijgen zodat we niet alleen smachten naar het weekend maar doordeweeks ook plezier ervaren!

Functies: Coach
Taken: Coachen/opleiden

Mara spreken? Dat kan!

E: mara@jongeheldenacademie.nl

×
Klik hieronder om te Whatsappen met Jonge Helden Academie.
×