Wie zijn we?

De Jonge Helden Academie bestaat uit ervaren coaches, studieloopbaanbegeleiders en ondernemers.

Rogier van Aanholt

Aan het einde van mijn middelbare school bood een bedrijf mij een vaste baan aan: het verkopen van tv's en stereo's. Fantastisch, het was mijn hobby en bovendien had ik toen nog geen idee met welke studie ik zou willen starten. Ik werkte gedurende vijf jaar in winkels, fabrieken, verzekeringsmaatschappijen totdat ik ontdekte dat mijn interesse veel meer uitging naar hoe mensen met elkaar omgaan. Daar wilde ik meer mee gaan doen.

Tijdens mijn studie heb ik met een medestudent een filmbedrijf opgezet, gewoon kijken of het kon en of we zo ook onze boterham konden verdienen. En jawel, zie www.studiowhitecat.net. Inmiddels had ik wel duidelijk dat ik met mensen wil werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Ik werk nu een paar jaar als studieloopbaanbegeleider en docent in het HBO. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen ergens voor deugt dus zet ik mij in om mensen te helpen ontdekken waarvoor.

Rogier spreken? Dat kan!
06 - 52614661

Marieke van Baars

Ik heb zelf ervaren hoe belangrijk het is dat er echte aandacht aan je gegeven wordt als je jong bent en voor moeilijke studie- of loopbaankeuzes staat. Dat andere mensen, naast je ouders, zien en zeggen welke talenten en kwaliteiten je hebt en je daardoor ondersteunen bij het maken van keuzes. Deze ervaring is de basis voor mijn loopbaan.

Zowel tijdens mijn sportcarrière en als leidinggevende in het onderwijs en welzijn, wil ik bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen door kennis en ervaringen te delen. Waartoe dat heeft geleid, kun je lezen op www.linkedin.com.

Marieke spreken? Dat kan!
06 - 83996283

Geert Vaarwerk

Ook ik heb de nodige keuzes moeten maken. Zo ben ik bijvoorbeeld na mijn middelbare school begonnen als assistent accountant omdat ik geen zin had om verder te leren. Ik wilde alleen nog maar geld verdienen, verkering en voetballen. Ik moest dus eerst andere dingen doen om erachter te komen wat ik echt wilde doen. Zo kwam ik uit bij mijn huidige werk: trainen en coachen, bijvoorbeeld van mensen die te maken hebben met een loopbaankeuze. Dit doe ik als zelfstandig ondernemer.

Kijk maar eens op mijn site www.vaarwerkenleren.nl wat ik zoal hierin gedaan heb. Daar kun je ook 'Best Practices'-filmpjes van bedrijven en instellingen vinden die ik in opdracht gemaakt heb. In het hoger onderwijs heb ik deze ervaring en kennis in kunnen zetten bij lessen die gingen over persoonlijk leiderschap en coaching van professionals in de sociale sector.

Geert spreken? Dat kan!
06 - 25203070