“De hele ervaring bij JHA was een avontuur, je moet jezelf echt blootgeven, maar gelukkig werd daar de perfecte omgeving voor gecreëerd, waar het ook heel veilig voelt om te doen. Juist ook het feit dat je echt de tijd hebt om voor jezelf aan de slag te gaan, maakt dat ik het gevoel had dat ik snel grote stappen maakte.”

Mijn ervaring met de Jonge Helden Academie was echt top! Na twee studies te hebben gedaan en vervolgens een moeilijke periode te hebben doorgemaakt, gaven Rogier en Mick mij weer de handvaten om weer op zoek te gaan naar wat ik echt graag wil. In het begin dacht ik, goh, dat ga ik zelf wel even uitzoeken. Maar op den duur kwam ik erachter dat ik het eigenlijk helemaal niet alleen kon. Vanuit de middelbare school wordt je heel erg in een hokje geduwd, als je dan moet gaan uitzoeken wat je echt leuk vindt, dan is dat een hele opgave.

De hele ervaring bij JHA was een avontuur, je moet jezelf echt blootgeven, maar gelukkig werd daar de perfecte omgeving voor gecreëerd, waar het ook heel veilig voelt om te doen. Juist ook het feit dat je echt de tijd hebt om voor jezelf aan de slag te gaan, maakt dat ik het gevoel had dat ik snel grote stappen maakte. De mooie gesprekken en verhalen van iedereen zullen me bij blijven, iedereen zit er voor zichzelf en is op zoek naar wat hij of zij echt graag wilt uit het leven. Ik ben uiteindelijk ook heel veel over mezelf te weten gekomen met o.a. de persoonlijkheidstest en als kers op de taart ook een studie gevonden die onwijs goed bij me past.

Nu bijna een jaar nadat ik begonnen ben bij de JHA, ben ik een zeer tevreden student, ik heb mn plek gevonden, en het gaat super goed. Zo goed zelfs dat ik ben begonnen met het opzetten van mijn eigen onderneming. Ook vooral met de zorg van JHA, die mij nog steeds een begeleiden in dit hele proces. Eenmaal klaar met de Jonge Helden Academie, betekent niet dat je geen verdere ontwikkelingen meer kan doormaken, en hier zullen ze altijd voor openstaan om mee te denken of een duwtje in de goede richting te geven. Want eenmaal een Jonge Held, altijd een Jonge Held!

Ben jij ook benieuwd wat de Jonge Helden Academie voor jou kan betekenen?

Plan Kennismaking
×
Klik hieronder om te Whatsappen met Jonge Helden Academie.
×