“De periode bij de Jonge Helden Academie heb ik goed ervaren door begrip en een luisterend oor van mijn begeleiders waarna zij persoonlijk met mij hebben gezocht naar mogelijkheden en opties. Daarnaast is de sfeer binnen de groep vertrouwt en fijn en heb je altijd de mogelijkheid om je terug te trekken in een andere kamer of juist samen te gaan werken met anderen.”

Ik begon bij de Jonge Helden Academie nadat mijn studie zo goed als afgerond was. Tijdens mijn studie wist ik eigenlijk al dat ik iets anders wilde doen. De tijd nemen om uit te zoeken wat dat dan zou moeten zijn en in welk vakgebied ik dat wilde doen, had ik nog niet gedaan. Vanuit mijn middelbare school had ik al meerdere interesses waar ik niet uit wist te kiezen. Bij de Jonge Helden Academie kreeg ik de tijd en ruimte om door middel van gesprekken en persoonlijkheidstesten uit te zoeken waar deze interesses vandaan kwamen en waarom ik niet wist te kiezen.

De Jonge Helden Academie heeft me geholpen om vanuit een ander perspectief en met andere meningen naar mijzelf te kijken, daarnaast kon ik altijd terecht andere “jonge helden” in de groep en werd ik vrij gelaten in mijn planning voor de dag. Ook helpen ze bij het zoeken naar bijvoorbeeld een nieuwe studie en welke eisen hieraan zitten voor zowel de opleiding als voor mij als persoon. Dit zorgde ervoor dat ik bewuster ging nadenken over wat bij mij past en ook leerde te onderbouwen en begrijpen waarom iets bij mij past.

Over mijn uiteindelijke keuze voor een nieuwe studie ben ik dan ook zeer tevreden omdat ik weet waarom ik hem maak en omdat ik weet dat deze keuze bij mij past als persoon. Verder heb ik op persoonlijk vlak meer bevestiging gekregen over hoe ik als persoon in elkaar zit en waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe.

De periode bij de Jonge Helden Academie heb ik goed ervaren door begrip en een luisterend oor van mijn begeleiders waarna zij persoonlijk met mij hebben gezocht naar mogelijkheden en opties. Daarnaast is de sfeer binnen de groep vertrouwt en fijn en heb je altijd de mogelijkheid om je terug te trekken in een andere kamer of juist samen te gaan werken met anderen.

Ben jij ook benieuwd wat de Jonge Helden Academie voor jou kan betekenen?

Plan Kennismaking
×
Klik hieronder om te Whatsappen met Jonge Helden Academie.
×