“Jonge Helden heb ik als een fijne en warme plek ervaren, waarbij je alle tijd krijgt om na te denken over belangrijke keuzes in je leven.”

  1. Hoe heb jij jouw tijd op de JHA ervaren?

Jonge Helden heb ik als een fijne en warme plek ervaren, waarbij je alle tijd krijgt om na te denken over belangrijke keuzes in je leven. En dat geeft een gevoel van rust. Omdat je die tijd krijgt heb je er ook meer vertrouwen in dat je wel overwogen keuzes maakt en zo maak je ook met meer vertrouwen de volgende stap.

  1. Wat heb je over jezelf ontdekt?

Hier heb ik ontdekt waarom ik ben zoals ik ben in sommige situaties. En dat maakt het makkelijker om jezelf te accepteren en zo leer je ook beter begrijpen waarom een bepaalde studie goed bij je past.

  1. Wat heeft je deelname jou opgeleverd? (oa je uiteindelijke keuze)

Voor mij heeft het vooral extra structuur gegeven. Als ik dit alleen had moeten doen had ik door de bomen het bos niet meer gezien. Maar ook dat je er sowieso 1x in de week om een vaste tijd mee bezig bent maakt dat je die stok achter de deur hebt. Mijn uiteindelijke keuze is Toegepaste Psychologie in Eindhoven geworden.

  1. Wat zou je andere mensen, die in dezelfde fase zitten, willen zeggen/meegeven?

Neem de tijd, maar gebruik dan ook die tijd goed. Want een overwogen keuze komt helaas vaak toch niet vanzelf aan waaien. Maar gun jezelf die tijd dan ook.

Ben jij ook benieuwd wat de Jonge Helden Academie voor jou kan betekenen?

Plan Kennismaking
×
Klik hieronder om te Whatsappen met Jonge Helden Academie.
×