“Dat ik meer kan dan ik dacht; met name de Uni was voor mijn gevoel een tijd lang onbereikbaar, maar nu weet ik dat ik het kan!”

1 Hoe heb jij jouw tijd op de JHA ervaren: 

Een tijd van nadenken over je toekomst, je werd hierbij goed begleid. Moeilijk om weer ‘op te starten’ na het stoppen van mijn studie (Horrorjaar). Ik had soms geen zin, maar al ik eenmaal in Nijmegen was, vond ik het zinnig en gezellig. Ik heb veel gehad aan mijn gesprekken met Merel en met Mara. Jammer dat ik niet met Rogier heb gepraat……

2 Wat heb je over jezelf ontdekt: 

Dat ik meer kan dan ik dacht; met name de Uni was voor mijn gevoel een tijd lang onbereikbaar, maar nu weet ik dat ik het kan! Ook ben ik meer te weten gekomen over hoe ik in elkaar zit en wat ik voor capaciteiten heb. Ook heeft de persoonlijke handleiding mij geholpen, met name bij de voorwaarden hoe ik goed kan functioneren. Dit kan ik meenemen in mijn verdere leven.

3 Wat heeft je deelname jou opgeleverd? (oa je uiteindelijke keuze): 

Mijn keuze is gevallen op Franse taal en cultuur aan de RU in Nijmegen. Zelfvertrouwen, hoewel ik mij met momenten nog niet helemaal top voel. Nieuwe contacten en lekkere Bigmac’s. 

4 Wat zou je andere mensen, die in dezelfde fase zitten, wilen zeggen/meegeven?

Volg een traject bij de JHA, ik wil jullie allemaal bedanken en zou het van harte aanraden aan iedereen in zo’n situatie. Heb vertrouwen in je eigen kunnen.

Ben jij ook benieuwd wat de Jonge Helden Academie voor jou kan betekenen?

Plan Kennismaking
×
Klik hieronder om te Whatsappen met Jonge Helden Academie.
×