Hey! Ik ben Luc en ik loop sinds dit schooljaar (2023-2024) stage bij de Jonge Helden Academie als assistent-coach. Ik studeer Toegepaste Psychologie aan de HAN en zit inmiddels al in mijn laatste jaar van deze opleiding. Tijdens mijn opleiding heb ik een minor Sociale Psychiatrie afgerond en een stage bij Coolblue als Coach Customer Contact achter de rug. In mijn vorige stage heb ik veel gecoacht op verkoopcijfers en gespreksvaardigheden die nuttig zijn om een verkoop te realiseren. Ik vond dit super interessant, maar ik miste heel erg de persoonlijke ontwikkeling bij het coachen. Toen kwam ik uit bij de Jonge Helden Academie. 

Hier bij de Jonge Helden Academie staat persoonlijke ontwikkeling centraal. In combinatie met de jongere doelgroep, voelde de Jonge Helden Academie voor mij als de juiste plek. Hier kan ik andere jongeren helpen met hun ontwikkeling en het maken van een goede volgende stap in hun weg naar de toekomst. Ik hoop hier natuurlijk de deelnemers te kunnen helpen in hun ontwikkeling, maar ik hoop ook mezelf hier verder te kunnen ontwikkelen. Ik wil mezelf hier verder kunnen ontwikkelen als coach, maar ook als collega, student en persoon.  

Mijn studieloopbaan loopt tot nu toe redelijk soepeltjes, lijkt het… Ik heb de havo in vijf jaar afgerond en ben daarna meteen Toegepaste Psychologie gaan studeren. Het ziet er naar uit dat ook dit in een keer gaat lukken (fingers crossed). Toch heb ik al mijn hele studie lang het gevoel van twijfel. Is dit echt hetgeen wat past bij mij? Ik vind het traject van de Jonge Helden Academie erg waardevol, omdat zij dit proberen te voorkomen. In dit traject leer je jezelf beter kennen dan je in eerste instantie zou denken en kom je er ook achter in welke omgeving jij het beste tot je recht komt, waar je past. Dit traject is dus nuttig voor mensen die nog geen idee hebben wat ze willen doen, maar voor iemand zoals ik, die toch vaak twijfelt, is dit ook heel waardevol. Daarom ben ik heel erg blij met deze nieuwe plek en ik heb super veel zin om hier aan de slag te gaan! 

Functie: Assistent-coach
Taken: Coachen/opleiden

Luc spreken? Dat kan!

E: luc@jongeheldenacademie.nl

×
Klik hieronder om te Whatsappen met Jonge Helden Academie.
×