Maak kennis met De Jonge Helden Academie

En ontdek of het bij je past.

Maak kennis met De Jonge Helden Academie

En ontdek of het bij je past.

Wil je ontdekken of Jonge Helden Academie wat voor je is?

Maak volledig vrijblijvend kennis met de Jonge Helden Academie. Maak kennis met ons en onze werkwijze, zodat je gegarandeerd een goed beeld van ons hebt en of het bij je past.

De kennismaking is gewoon weer op locatie (natuurlijk houden we rekening met de maatregelen rondom corona). Tijdens deze sessie ontdek je al snel hoe we jou kunnen helpen met het maken van de juiste keuze.

Meld je aan voor een vrijblijvende kennismaking via onderstaand formulier.

Een deelnemer van de JHA: “Ik ben hier enorm gegroeid, ik heb nieuwe mensen leren kennen, mezelf leren kennen en mijn richting gevonden.”

Kennismaken is vrijblijvend en gratis

Kennismaken met de Jonge Helden Academie is geheel vrijblijvend en gratis, je bent niets verplicht! Zien we je snel? Vul dan het formulier hieronder in.

Twijfel je om kennis te maken? Uit ervaring weten we: gewoon doen! Even buiten je comfortzone stappen voor een mooie toekomst. We hebben inmiddels al vele jonge helden geholpen met het maken van goede keuzes.

Tijdens de kennismaking kijken we of het een match is. Is er een match? Dan kijken we hoe jij onze volgende jonge held kunt worden door te praten met een van onze coaches.

Meld je aan voor een kennismaking met De Jonge Helden Academie!

Schrijf je in voor een vrijblijvende kennismaking van 45 minuten (online of bij ons op locatie)

En ontdek je al snel of De Jonge Helden Academie wat voor je is.

  Stap 1: Programmakeuze


  Ik meld

  Ik wil graag kennismaken met het programma:  Stap 2: Persoonsgegevens
  Stap 3: Waar ken je de JHA van?


  Van December tot en met april heb ik rondgelopen op de Jonge Helden Academie. Toen ik begon had ik een diploma in sociaal werk, geen idee wat ik ermee moest en een drang om een nieuw doel op te stellen om weer ergens naartoe te kunnen werken. Ik wist dat sociaal werk niets voor mij was maar wat...

  Lees meer

  Celine


  Deelnemer JHA

  "Jonge helden heeft mij meer zelfvertrouwen in mijn studiekeuze gegeven. Ik heb geleerd dat twijfelen bij het proces hoort en dat dat niet betekent dat je daarom geen goede keuze kan maken." In mijn tussenjaar wilde ik bezig blijven. Ik wilde niet alleen werken, want dat voelde als...

  Lees meer

  Kirsten


  Deelnemer JHA

  "Het fijne aan de Jonge Helden Academie is dat de begeleiding hiermee niet stopt. Als ik tijdens mijn nieuwe baan tegen belemmeringen aanloop, kan ik hiermee altijd terugkomen en dat voelt heel warm." Hoi, ik ben Amber (24 jaar) en ik heb 5 maanden met veel plezier deelgenomen aan de Jonge Helden...

  Lees meer

  Amber


  Deelnemer JHA